divendres, 12 de gener del 2018

El noi del vestit



Al Dennis li agrada sobretot jugar a futbol, però l’amistat amb una noia més gran de l’escola a qui agrada dissenyar roba i tot un encadenament de fets el porten a assistir a classe vestit de noia. 
El director és implacable, no li veu la gràcia a la broma i l’expulsa del centre. 
La conseqüència d’això és que ha de deixar de participar en un partit molt important. Sort que amb imaginació i amb l’ajut de tots els companys se’n sortirà de tots els embolics.




David Walliams


  • Per pensar, per comentar:
  • Creus que els nens poden fer el mateix que les nenes?
  • El vestit és important per a conèixer les persones?
  • Series amic d'en Dennis si el coneguessis de veritat?
  • Què en penses de la família d'en Dennis?

8 comentaris:

  1. A mi m'ha agradat molt, perquè et fa reflexionar en que els nens i les nenes són iguals.
    Us el recomano, és molt divertit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Àxel.
      No acabo d'estar d'acord amb tu, jo penso que els nens i les nenes no són igual, però sí que tenen els mateixos drets, i també que el vestit no determina forçosament com és una persona.
      Fins ara

      Elimina
  2. Aquest llibre m'ha agradat molt, les nenes i els nens poden vestir-se ''en cas del llibre'' o fer el mateix sense que ningú els hi digui que no i això ho haurien a fer a la relitat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda Nora.
      No entenc què vol dir "en cas del llibre", però sí que et dono la raó en què poden fer el mateix uns i altres en quasi totes les situacions.
      Fins aviat

      Elimina
  3. M'HA AGRADAT MOLT QUANT HAN FET LA BROMA A L'ESCOLA PERO HA SIGUT MOLT PENOS QUANT EL DIRECTOR HAWTREY EXPULSA EN DENNIS I EL SEU PARE EL CRIDA. EL SEU PARE NO LI DEIXA VEURE FOTOS DE LA SEVA MARE NI REVISTES DE MODA I EL DIRECTOR HAWTREY NO LI DEIXA FER EL PARTIT.M'HA AGRADA QUANT TOTS ELS NENS VENEN AMB VESTITS,AMB SABATES DE TALONS I AMB MAQUILLATGEPER QUE DEIXIN EN DENNIS QUE JUGI EL PARTIT I TAMBE QUE TORNI A LA CLASSE

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Achraf.
      A mi també em va agradar molt la solidaritat de tots els nens per defensar en Dennis, trobo que això és amistat i imaginació.
      Un petó

      Elimina
  4. Hola jo vaig per el capitol 2,i crec que el pare no hauria de cremar les fotos de la mare.I espero que el pare mai trobi la foto que te en Dennis amagada. A!i que el pare tregui la norma de que no és pot fer abraçadde.GRAÇIES

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hoola Martí.
      Realment sí, el pare de'n Denis té molts perjuïcis. Penso però que per desgràcia, en la realitat també hi ha molta gent que en té.
      (perjuïci: jutjar una cosa o persona sense conèixer-la bé)
      Una abraçada

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.